Përfundimi i Shtatorit 2022
Cfare lexoj? Roman

Përfundimi i Shtatorit 2022: Muaji më i bukur i leximit

Përfundimi i Shtatorit 2022  >> Shtatori ka qënë një muaj i mirë leximi. Edhe pse fillova me vonesë, për shkak të punës dhe problemet e tjera, përsëri jam i kënqur me librat që lexova. Unë nuk u përmbajta listës së leximit që e  kisha planifikuar për muajin Shtator, lexova vetëm 2 libra nga ajo listë. […]...
Cfare lexoj? Rekomandimet

Të gjitha leximet me #audiobook? A ja vlen?

Të gjitha leximet me #audiobook? Zakonisht, unë prirem të dëgjoj libra audio vetëm për shkak të pamundësisë (nuk i gjej në shqip apo nuk kam mundësi ti blej). Gjithmonë kam qënë i tërhequr pas librave fizik📖. Është shumë më e rehatshme të kem librin në duart e mia dhe të ndiej aromën e këndshme të […]...
Sausalito
Rishikim Libri Roman

Gjëja e fundit që më tha ai nga Laura Dave

  Titulli: Gjëja e fundit që më tha ai Autore: Laura Dave Zhaneri: Mister Faqe: 351 Vlerësimi: 5 yje Rishikimi Para se të zhduket pa asnjë gjurmë, Ouen Majkëlli i lë një një pusull gruas së tij, me të cilën kishte një vit i martuar: Mbroje atë! Dhe pse ishte e friksuar dhe e hutuar […]...
Unë lexova 3 nga librat
Cfare lexoj? Rekomandimet

Unë lexova 3 nga librat më të mirë në Amazon

Unë lexova 3 nga librat më të mirë në Amazon. Më në fund vjeshta ka ardhur, dhe për mua kjo është koha më e mirë e leximit. Në këtë kohë është shumë e rehatshme të lexosh. Mund të marrësh një libër, të ulesh në krevatin tënd, të kesh përball natyrën dhe perëndimin e diellit, dhe […]...
Çfarë po lexoj në Shtator?
Cfare lexoj? Rekomandimet

Çfarë po lexoj në Shtator (nonfiction & fiction)?

Çfarë po lexoj në Shtator? Unë kam bërë shumë eksperimente leximi këto kohët e fundit! Më kujtohet se nuk dilja kurrë nga librat nonfiction, sidomos librat e vetë-ndihmës, biznesit apo zhvillimit personal. Pasi lexova një numër të madh librash të këtyre temave, pashë se nuk kishin ndonjë ndryshim të madh nga njëri-tjetri, kështu sa vjen […]...
(Përfundimi i gushtit:)
Cfare lexoj? Rekomandimet

Përfundimi i gushtit: Shumë lexime📚 |&| Pak postime✍

“Përfundimi i gushtit: Shumë lexime & Pak postime” Më në fund po hyjmë në vjeshtë! Ky vit ka fluturuar, dhe mua as që më duket sikur jemi në Shtator. Gjithsesi më vjen mirë që së shpejti mund të mbulohem me një pulovër🌧, të kem një libër në dorë dhe kafe me qumësht në anën tjetër.😍 […]...
cfare ndodhi me njerezit
Rekomandimet Rishikim Libri

Çfarë ndodhi me njerëzimin sipas Hararit?

Çfarë ndodhi me njerëzimin sipas Hararit? Sapiens është një nga librat e pakët të përkthyer në shqip për historinë e njerëzimit të lidhur me evolucionin. Dyshoja që në fillim për këtë libër, fjala “evolucion” më uli dëshirën për të lexuar. Por gjithashtu më shtoi interesin për ta parë njerëzimin nga një këndvështrim tjetër, jo ashtu […]...
Librat me te mire te muajit
Cfare lexoj? Rekomandimet

Librat më të mirë të muajit Korrik 2022

(Librat më të mirë të muajit) Përshëndetje të gjithëve! Kjo është hera e parë ku unë postoj në blog një temë të re. Dhe jam shumë i emocionuar!🤩 Kisha menduar për një kohë të gjatë për të postuar diçka të re në blog. Dhe për arsye se më pëlqejnë më shumë listat me libra (ku […]...